Winkelmand Geen producten

MILLERS e-LIQUID

Millers e-liquid van Nederlandse bodem. Alle smaken van Millers zijn heerlijk vol en geven een volledige smaakbeleving, je weet precies wat je dampt. Miller Juice maakt alleen gebruik van Nederlandse ingredienten van de hoogste kwaliteit.

Millers Juice de eerste Nederlandse e-liquid fabriek waarbij de e-liquids onder gecontroleerde omstandigheden in de TUV ISO 9001 gecertificeerde fabriek geproduceerd wordt. Daarnaast worden de liquids van iedere batch nog gecontroleerd door het laboratorium alvorens het de fabriek verlaat. 

De e-liquids van Miller zijn verkrijgbaar in de sterktes 0mg to 18mg. De samenstelling PG/VG is 70/30.

Let op: Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers.*
*Bovenstaande waarschuwing is niet van toepassing op de e-liquids zero - 0mg.
 


Millers-Tabak-Smaken
Millers Tabak Smaken
Millers-Fruit-Smaken
Millers Fruit Smaken
Millers-Overige-Smaken
Millers Overige Smaken
Weergave:
  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

E-Liquid is vloeistof voor de elektrische sigaret. Deze heb je extra nodig als je een e-sigaret koopt. Hiermee kan je de e-sigaret navullen. De e-Liquid wordt geleverd in een naaldflesjes van 10 ml. Een flesje e-liquid is gelijk aan ca. 50 tot 60 sigaretten. De samenstelling van de Happydamp E-Liquids is 80% PG en 20% VG.

De e-vloeistoffen zijn verkrijgbaar in verschillende smaken. Zo kan je zelf bepalen welke smaak e-sigaret je wilt. En je kunt volop wisselen van smaak of e-liquids mengen om zo je eigen smaak te maken.

Wat is de lekkerste e-liquid?
Dat is een vraag die veel gesteld wordt maar moeilijk te beantwoorden. Smaken verschillen, de enige manier om erachter te komen wat voor jouw de beste e-liquid smaak is simpelweg door er veel te proberen. De e-vloeistoffen zijn te verkrijgen in de smaken tabak, fruit en overige. Het is onmogelijk om de tabak e-liquid ook echt te laten smaken naar een sigaret. Bij de elektrische sigaret vindt geen verbranding plaats, dit heeft direct effect op de smaak. Omdat de e-vloeistoffen niet stinken ben je de echte tabaksmaak snel vergeten en wil je niet snel meer terug.

Welke nicotinegehalte e-liquid moet ik kiezen?
Wil je een e-sigaret zonder nicotine dan kan je de zero e-liquid kopen. Wil je een e-sigaret met nicotine dan an je kiezen voor e-liquid met 6mg, 12mg of 18mg nicotine. Hoe hoger het nicotinegehalte van de e-liquid des te meer je voelt bij het inhaleren. Veel mensen die uiteindelijk willen stoppen met roken kiezen voor de e-sigaret waarbij ze na verloop van tijd het nicotinegehalte van de e-liquid verlagen. Dit kan je in kleine stapjes doen. Als voorbeeld, als je e-liquid 12mg in gelijke verhouding mengt met e-liquid 18mg. Dan is de nieuwe sterkte van de e-liquid 15mg (het gemiddelde van de 2 sterktes). Als u de e-liquid wilt mengen om een lager nicotinegehalte te verkrijgen is het handig om een leeg naaldflesje te kopen. 

Mensen die van roken overstappen naar de elektrische sigaret adviseren wij u te beginnen met een hogere dosering en daarna eventueel het nicotineghalte af te bouwen. Zo voorkom je dat je te wenig voelt van de e-sigaret bij het inhaleren en terug grijpt naar een echte sigaret.  
 

 0 mg Geen Nicotine 
 6 mg Vergelijkbaar met Light sigaret
12 mg Vergelijkbaar met normale sigaret
18 mg Vergelijkbaar met zware sigaret


Onze producten kunnen de zeer verslavende stof nicotine bevatten en worden afgeraden voor niet-rokers.

 

Powered by CCV Shop software webshop
Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Hiermee meten wij uw bezoek en worden uw instellingen voor deze site bewaard.
Privacy Statement
 
Happydamp verkoopt producten die niet bedoeld zijn voor personen onder de 18 jaar. Om toegang tot onze webshop te krijgen dient u te bevestigen dat u tenminste 18 jaar bent.