Winkelmand Geen producten

Over ons

De markt van elektronisch roken groeit enorm, dit komt door de steeds verder stijgende kosten van het "echte" roken en de bewustwording van de schade die het "echte" roken aan de gezondheid toebrengt. Toch hebben veel "echte" rokers de stap nog niet gemaakt. Dit komt oa. omdat de kwalitatief goede electrische sigaretten vaak groot en opzichtig van formaat zijn. De goedkope kleine (wegwerp) sigaretten zijn vaak zeer slecht van kwaliteit. Ook zijn er veel nepartikelen op de markt waardoor de enthousiaste starter snel afhaakt.

Dit is ook de ervaring die wij zelf hebben opgedaan. Toen wij in 2012 in aanraking kwamen met de Joyetech eRoll werden al onze verwachtingen overtroffen. Al snel bleek dat ook andere "echte" rokers direct enthousiast waren over het product. Dit was de reden om het product te importeren en ons ook in eerste instantie te beperken tot de eRoll, naar ons idee het beste product op dat moment om de "echte" roker definitief over te laten stappen. Een uitputtend assortiment zou ons doel voorbij schieten en de beginnende damper zou al snel door de bomen het bos niet meer zien, en waarschijnlijk daardoor de stap naar elektrisch roken niet zetten. Eind 2012 begonnen wij onze webwinkel onder de naam Happydamp.nl. Eerst alleen met de Joyetech eRoll en e-Liquids, inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een van de grotere leveranciers in de Nederlandse dampmarkt en hebben het assortiment aan e-sigaretten, accessoires en e-Liquids ruimschoots uitgebreid.

Goedkope Liquids en Happydamp zijn handelsnamen, wij zijn bij de kamer van koophandel ingeschreven als A&W Web Retail VOF. Als u meer informatie wilt schroom dan niet om contact op te nemen.

Let op, onderstaand adres is geen bezoekadres.

 

Adres: Johannes Vermeerstraat 183

Plaats: 1318 HT, Almere

Email: sales@goedkopeliquids.nl

KvK nr: 56887094

BTW Nummer: NL852347704B01

Bankgegevens: Rabobank Almere, rek nr. 17.74.90.179 tnv A&W Web Retail VOF

Onze producten kunnen de zeer verslavende stof nicotine bevatten en worden afgeraden voor niet-rokers.

 

Powered by CCV Shop software webshop
Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Hiermee meten wij uw bezoek en worden uw instellingen voor deze site bewaard.
Privacy Statement
 
Happydamp verkoopt producten die niet bedoeld zijn voor personen onder de 18 jaar. Om toegang tot onze webshop te krijgen dient u te bevestigen dat u tenminste 18 jaar bent.